1

Ik ben geïnteresseerd in een koopje: waar kan ik deze bestellen?

Onze outlet-kachels kan u raadplegen op deze pagina.

U kan een kachel reserveren door onderaan op "reserveer toestel" te klikken: na bevestiging blijft dit toestel 5 werkdagen voor u geblokkeerd.

Als u wenst over te gaan tot een aankoop kan u een dealer naar keuze contacteren die voor u ook de installatie ter harte kan nemen. De dealer zal deze bij u komen installeren en de facturatie verloopt dan ook via de dealer. Een dealer in uw regio vindt u via onze dealerlocator.

De dealer zal voor u een offerte maken inclusief de installatiekosten en eventueel benodigde aansluitstukken/accessoires. Deze tarieven kennen wij niet. De prijs van het toestel zelf wordt echter wel door ons bepaald: dit is de prijs die u op onze website ziet.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer details over onze cookies kan je terugvinden in ons cookiebeleid