Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Unifire

Contacteer ons op +32(0) 55 30 35 60

Menu

Je bent hier: HomeMerken › Saey

Bekijk ons aanbod in onze brochures.

Download onze brochures op de downloadspagina

U ZOEKT EEN WINKEL IN DE BUURT?

Gebruik onze handige dealerlocator

Saey

Korte geschiedenis

Al meer dan honderd jaar levert SAEY warmte en gezelligheid bij de mensen thuis. Het bedrijf ziet het levenslicht in 1907 wanneer Omer Saey mede-eigenaar wordt van een metaal- en kachelhandel. Het is meteen de basis van een sterk groeiend familiebedrijf, dat in 1976 met zijn eerste eigen kachelontwerp op de proppen komt. Het wordt een succes waar in de jaren tachtig heel de Benelux kan van meegenieten. Vandaag kijkt de vierde SAEY-generatie terug op een bloeiende geschiedenis van meer dan 100 jaar. SAEY is een sterke speler geworden die zijn klanten een ruim aanbod van gebruiksvriendelijke en duurzame kachels en haarden biedt.

Vertrouw op het vakmanschap van jaren. Geniet met volle teugen en ontdek hoe hartverwarmend het vuur in een SAEY-toestel kan zijn. Uur na uur. Jaar na jaar.

SAEY, daar doe je je hele leven mee

Een kachel of inzethaard van SAEY, die zit je als gegoten. Want zowel bij aanmaak, tijdens het branden als bij het onderhoud heeft SAEY alleen maar jouw gemak voor ogen. Zodat je onbezorgd kunt ontspannen bij het zicht op de speelse vlammen.

SAEY-toestellen hebben bovendien een buitengewoon efficiënte verbranding. Die betere verbranding bekomen we door alleen de meest innoverende technieken en materialen te gebruiken. Jaar na jaar verbeteren we het verbrandingsproces van onze kachels en haarden. Zo haal je de beste prestaties uit de minste hoeveelheid brandstof. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Wist je trouwens dat alle SAEY-toestellen CE-gekeurd zijn ? Dat betekent dat ze voldoen aan alle Europese normen inzake veiligheid, volks- gezondheid en consumentenbescherming. Kwaliteit in de praktijk, bij jou thuis.

www.saeyheating.com