Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Unifire

Contacteer ons op +32(0) 55 30 35 60

Menu

Je bent hier: HomeMerken › Red

Bekijk ons aanbod in onze brochures.

Download onze brochures op de downloadspagina

U ZOEKT EEN WINKEL IN DE BUURT?

Gebruik onze handige dealerlocator

Red

Verwarmen met een RED pelletkachel is kiezen voor tal van voordelen

Kiezen voor een RED pelletkachel, is kiezen voor tal van voordelen. De pellet is een bijzonder praktische brandstof die heel wat voordelen biedt op de traditionele houtkachel.

Met behulp van pellets bekomt men een natuurlijke verbranding met een hoog rendement, die bovendien weinig vervuilend is. Het grote reservoir van de RED pelletkachels garandeert een lange autonomie, De eenvoudige bediening maakt hem zeer gebruiksvriendelijk. De kachels kunnen daarnaast automatisch geprogrammeerd worden, uw RED pelletkachel start en stopt wanneer u dat wenst. Dankzij de Eco-stop functie is hij in staat uiterst zuinig te functioneren.

De gecreëerde warmte is gezonder, intenser, aangenamer én duurzamer, voor een beter huiselijk comfort.

Daarnaast is stoken met pellets een heel stuk goedkoper dan andere traditionele brandstoffen, zonder kwalitatief te moeten inboeten. Dat blijkt uit de vele certificaten die RED behaald heeft, uitgereikt door de strengste Europese instituten in de sector.

De gietijzeren verbrandingspot, deksel en voorzijde staan garant voor een langere levensduur.

Een RED voor elke plek

Of u nu één ruimte wilt verwarmen, enkele kamers of een groot deel van uw woning: in het gamma van RED vindt u ongetwijfeld het geschikte model. Beschikbaar in meerdere vermogens, vormen en kleuren; om de perfecte match voor uw woning en stijl te vinden.

www.red365.it