Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Unifire

Contacteer ons op +32(0) 55 30 35 60

Menu

Je bent hier: HomeMerken › Leda

Bekijk ons aanbod in onze brochures.

Download onze brochures op de downloadspagina

U ZOEKT EEN WINKEL IN DE BUURT?

Gebruik onze handige dealerlocator

Leda

Kwaliteit is onze belofte

LEDA heeft zijn veelzijdige kachels ontworpen om de hoogste verwachtingen inzake design en functionaliteit in te kunnen lossen. In de kachelbranche staat LEDA voor traditie, de hoogste kwaliteit, duurzaamheid, comfort en innovatie. Kwaliteit is altijd prioriteit nr. één geweest sinds het oprichten van het bedrijf in 1873.

Efficiënt, duurzaam, krachtig, uniek en eenvoudigweg mooi – om u te voorzien van een blijvend gevoel van comfort.

Dat is de reden waarom LEDA enkel gietijzer gebruikt: het meest kwaliteitsvolle materiaal inzake kachelconstructie, zowel “toen” als nu. Een levenslange levensduur, de capaciteit om warmte op te slaan, een extreme hittebestendigheid en met de mogelijkheid om zelfs de fijnste contouren en designs te produceren. Wij vertrouwen op deze traditionele kwaliteit, gecombineerd met het gesofisticeerde vakmanschap en de constante technologische vooruitgang van LEDA.

LEDA denkt aan uw gezondheid

Alle modellen van LEDA zijn uitgerust met een buitenluchtaansluiting, voor een gezonder ruimteklimaat in uw leefruimte. Dankzij deze aansluiting wordt de verbrandingslucht namelijk niet langer uit uw leefruimte gezogen, maar wel van buitenaf. Daar zullen zowel uw gezin, als uw huisdier(en) en zelfs uw planten dankbaar voor zijn.

www.leda.de